Egon gick bra :)Egon passar på o ta sej en tugga gräs medan Håkan kopplar för fraktura i vagnen.Vi körde en sväng i skogen och sedan 3 intervaller, fraktura började galoppera och hotade att bocka med nosen mellan frambenen...men Egon visade inte en tendens till galopp och kändes riktigt fin...jag trodde att han skulle vara stel efter att han var så trött efter jobbet i lördas.


Fraktura rullar sej efter duschen.....o Egon me!

Puss o hej!

Ska ut till Egon o Fraktura...

Ska strax hoppa på bussen ut till Egon o Fraktura, jag och Håkan ska ut o göra snabbjobb med dem, vet inte än om de blir Fraktura eller Egon jag ska rida, de beror på vem Håkan vill köra.


Bild på Egon sen i vintras ^^Jobbat på Textillån idag, och sen jag kom hem har jag suttit och tittat på mini-datorer, ska köpa en sådan, men har inte bestämt mig för vilken än. Tycker min laptop e så stor o klumpig.

Funderar på denna:Men men vi ses när jag kommer hem ikväll...

xoxo Bella Manson

Hej! Gabriella Bro-Söndergaard är mitt namn, välkommen till min blogg där jag skriver om monté, min träning med hästarna och min väg uppåt inom montésporten. Vill du ha din häst riden i lopp, provlopp eller i banjobb? Då är du välkommen att kontakta mig via mail: bella.manson@live.se där du kan få telefonr mm.