Egon kom 3:a

Hej bloggen!

Ni får ursäkta sen uppdatering igen men jag har verkligen inte pallat med min dator denna veckan, men nu har jag min nya iaf :P så nu pallar jag att blogga hehe xD

Egon kom 3a i loppet i söndags ;D så nu fick han lite poäng så nu kommer vi förhoppningsvis med i lite montélopp nu under hösten :)

målgång! Han visade dom verkligen, dom som kom 1:a och 2:a har redan passerat mål, det är Egon som ligger på innerspår, dom som kom 1:a och 2:a var riktigt bra hästar, den ena skulle egentligen springa derby så jag vet inte vad han gjorde i detta loppet, och Egon var rankad att komma sist, så 3a efter dom 2 hästarna var verkligen in your face till alla, det var som en seger :)


Bygger om

Hej bloggen!!
Jag har fortfarande inte kommit ut med hästarna, för jag fick för mej att jag hade lust med att bygga om i hästaffärerna, så jag har tagit ner alla täcken och lagt ut dom på golvet i sortordning, sen så har jag tagit ner n¨gra av dom hyllor som dom låg på och satt stänger där istället där jag just nu håller på att hänga upp alla schabrak, fast nu är jag så hungrig,så jag är inne på en lunchrast nu. Ska ut och rida efter de att jag ätit, sen om jag orkar så ska jag fortsätta i hästaffären så de blir klart :) eller jag hinner inte klart helt idag, men med schabraken iaf ;)
kanske tar en bild sen och lägger upp hur de blir...
Kom ihåg Håkans Häst och Hund i Lindärva, ni måste ju komma dit och se hur de blev ;)
xoxo Bella Manson

Montéryttar SM 2010

Det var en lycklig Linda S Hedström som vann Montéryttar SM 2010 med den fantastiska Lanxsess Palema. Det var andra året i rad som tränaren Anders Hultgren hade en vinnare i Monté SM, han själv var på en kompis Svensexa i Axevalla så Lotta Lusensky fick åka själv till SM:et med Lanxsess.
På bilden har vi en överlycklig Lotta Lusensky, en överlycklig Linda S Hedström
och en stolt Lanxsess Palema :)
Min stora dröm och mål nu när jag äntligen har min Montélicens är att jag ska vara med i Montéryttar SM 2011. Men först gäller det att bara komma med och rida lopp ^^
xoxo Bella Manson

Sista provloppet - vinst igen :D

Kommer knappt ihåg när jag bloggade sist :/ men nu är jag i alla fall färdig med min Montélicens utbildning. Den här hösten har verkligen varit fantastisk på provloppen. Jag har segrat i alla loppen utom 2 som jag kommit 2:a i.
Igår hade vi sista loppet i utbildningen, och det blev seger igen för mig och Egon :) sista loppet skulle vara som ett riktigt lopp så vi hade kommentator och allt, riktigt härlig känsla på upploppet att höra kommentatorn ropa "Super Egon" när våran seger var säkrad redan innan målgången :D jag ångrar verkligen att jag inte har bloggat under min licensutbildning för det skulle verkligen varit kul att ha haft det och se tillbaka till om några år...men men, har vart så sjukt trött hur länge som helst nu, så varken tiden eller orken har funnits till att sätta sig vid datorn och blogga.
Under provloppen har Super Egon verkligen varit SUPER Egon ^^
Vi fick reda på svaren på våra teoriprov igår också, hade 97 poäng av 99 möjliga, känner att då kunde jag väl likagärna ha satt 99 av 99?? -.- men huvudsaken är ju att man är godkänd och det var jag ju verkligen.
Nu är det bara läkarintyget kvar, sen är det bara att skicka in så jag får ut min Licens, och jag ska till läkaren nu på tisdag :D tävlingsdressen kommer vecka 45
xoxo Bella Manson

Hej! Gabriella Bro-Söndergaard är mitt namn, välkommen till min blogg där jag skriver om monté, min träning med hästarna och min väg uppåt inom montésporten. Vill du ha din häst riden i lopp, provlopp eller i banjobb? Då är du välkommen att kontakta mig via mail: bella.manson@live.se där du kan få telefonr mm.