Tagga lopp!!

Jag har haft en såndär riktigt härlig "ta hand om mig själv kväll", slutade en timme tidigare på jobbet, för vi har lite att göra, sov 2 timmar när jag kom hem efter att ha ätit god sushi, sedan när jag gick upp igen åt jag en semla *mums* och sedan tog jag ett långt varmt bad och rakade mej och fixade ögonbrynen o sånt.
Nu har jag packat iordning allting till imorgon då det bär av mot Åby, ska vara där 17.00 på en genomgång innan loppet sedan så startar jag 18.52.

Egon och jag har spår 11, och har 5e spår på tillägg, inte den bästa starten man kan få direkt, men vi får försöka göra det bästa av situationen och sikta frammåt. Egon har också sämst rekordtider av hästarna i loppet, men vi är inte rankade sist iaf, och jag hoppas att han är lika taggad han har varit de senaste gångena jag har varit ute o ridit här hemma för då tror jag att det kan gå riktigt bra. Vi ska göra vårt bästa!!! 

Ska gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll så att jag är ordentligt utsövd morgon, fast iofs, om jag skulle sova 8 timmar borde jag redan sova nu, ska ju upp klockan 5 för jag ska jobba innnan.


En lycklig Egon

Hej bloggen,
Inte bloggat på hela dagen igår kom jag på, efter jobbet var det mitt första besök på körskolan och sedan myste jag o mamma framför en film.
Sov hos mamma och Håkan inatt för att kunna ut och rida på förmiddagen nu på min lediga dag, skönt att va ledig utan att vara sjuk måste jag säga ;) Egon var riktigt lycklig idag, och pigg, jag var på skitkasst humör imorse men nu efter att ha vart úte en jättehärlig tur med en så lycklig häst så är hela jag lika lycklig som honom.


Min älskade Super Egon

Nu sitter jag och äter "mellanmål" choklad och RedBull, finns inget bättre ;) eller joo bättre finns det, väldigt mkt bättre, men finns inget godare då ;)

Måste strax hoppa in i duschen o göra iordning mej, ska åka till Falköping och gå på bio med en kompis :)

xoxo Bella Manson

Jobbat igen!

De va rätt så segt att jobba idag om jag ska vara ärlig, jag är inte sjuk längre, men inte riktigt helt återställd heller. Så jag somnade i soffan när jag kom hem från jobbet. Hann förbi min stammisbutik Hälsoteket, kom hem med lite bra grejor, Öljäst-tabletter med järn, proteinpulver, ett par swebars och ett nytt nr av Hälsa.

Efter som att jag så ofta handlar på hälsoteket så tycker jag att jag borde få någon sorts rabatt där, det är ju inte svindyrt men det är faktiskt inte superbilligt att handla där heller...

Duktiga Egon!

Tjäna pengar på din blogg!

Jag har ganska så nyss kommit hem från Karlstad och Färjestadstravet, Egon gick sylkylopp idag, och han var riktigt duktig, vi har ju klippt han nu och det gjorde stor skillnad för honom, han är så långpälsad så han mår dåligt av att svettas om vi inte klipper honom.
Jag värmde han ridandes idag på skogsbanan, han blir inte lika stressad där och jag hade inte med mig min tävlingsdress heller.

Bilder från värmningen:Själva loppet sen var det Magnus Jakobsson som körde, jag blir alltid så himla nervös när det är någon annan än jag själv som ska köra Egon i lopp, men eftersom att jag inte kör utan rider så kan jag ju inte köra honom i sulkyloppen :P
Han hade inget bra spår, spår 11 bakom bilen, men det var Egons favoritdistans 1640 så vi hade en liten förhoppning att han inte skulle göra bort sig ändå. Och tur var väl de, för trots en svår öppning där hästen framför Egon galopperar redan innan bilen lämnat fältet och sedan suttit instängd väldigt långt bak under hela loppet så avancerar han i sista kurvan och slutar som 6:a, det vill säga han fick pengar :D 2000 kr sprang han in idag.

Här kommer resten av bilderna från idag:


 

Tjäna pengar på din blogg!

Hej! Gabriella Bro-Söndergaard är mitt namn, välkommen till min blogg där jag skriver om monté, min träning med hästarna och min väg uppåt inom montésporten. Vill du ha din häst riden i lopp, provlopp eller i banjobb? Då är du välkommen att kontakta mig via mail: bella.manson@live.se där du kan få telefonr mm.