montébloggen - Träningstips!
2012-01-13
 15:32:00

Träningstips!

Tänkte tips om tåhävningar! Jag tycker att det är en riktigt bra träningsform som är lätt att utföra vart man än är, effektiv utan att det tar lång tid.

Gör du rätt tränar du hela benens baksida ända nerifrån foten upp till rumpan. Rump, baksida lår och vadmuskler används ju mycket när man rider monté, därför är övningen superbra för montéryttare!
Therese

Hej!

Trevlig blogg du har!

Har hållt på med ridhästar i större delen av mitt liv, men efter ett uppehåll för småbarn började jag hjälpa till i ett litet travstall för 1år sedan. Kan ingenting om trav, men har lärt mig lite efterhand :) Hemma rider jag både intervallträning och annat med tävlingshästarna, men nu när det är skittrist väder ute går inte hemmabanan att använda, så då blir det iväg till nån av de riktiga banorna. Där är det helt annat tempo! Nu till saken: Har bara varit med 1 gång förr, och fick sjukaste träningsvärken i höger vad. Rider i vanlig allroundsadel med stiglädren några hål kortare än vanligt så jag kan stå i balans, men inte så korta som montéryttare har. Några tips för en gröngöling? Vad kan man tänka på för att inte sabba vaden 1 vecka framåt? Har du fler tips på smarta övningar för att bygga upp muskulaturen?

Mvh TesseKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: