Kört och ridit

Idag har jag kört en och ridit en
 
Köpte en till sele idag! En syntetsele som Big M ska få ha i träning så ska hon få ha läderselen i tävling. Det som är så smidigt med syntet är att det bara är att skölja av i duschen efter träning. Tömmarna och huvudlaget är i läder.
 
Invigde den nya selen direkt, fick låna Håkans vagn idag då jag inte har något stänkskydd på min, det gick ju sönder sist jag körde eftersom jag ramlade ner rakt på det ;) CG hästsport ska sy upp ett nytt stänkskydd.
 
 
Ser mer ut som höst än mitten på april
 
Sedan var det Frakturas tur att komma ut en sväng, Hon skötte sig bra idag, var lite övertaggad men hon höll sig i skinnet.
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

På mitt jobb går dom flesta med läderhuvudlag hemma o syntet på tävling samma sak med tömmarna. Fast där har vi både syntet o läder på tävling o hemma. För det som är bra med syntetet är att de bara är att skölja upp o smörja så är det fint. Läder kräver lite mera arbete. Jag tycker det är fint med båda. Dock ser inte våra lädergrejer så fina ut efter ett tag men det kan vara för att sakerna åker på tävling minst en gång i veckan. Det blir ju skillnad för dig som har en häst som ska ha grejerna. Om du förstår vad jag menar:-)

2013-04-14 @ 04:55:09
Postat av: Jenny

Jag va inne på datorn när jag skrev det :)

2013-04-14 @ 06:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback