Provlopp 2013-04-24

Vilken bana!!!!
 
Jag har aldrig någonsin skådat en så geggig och blöt bana, den stod i vatten. Idag har vi infört en ny sorts trav, nämligen "sjötrav".
Jag fick spår 3 av 4 startande, men sedan blev vi bara 2 till start, så jag fick inte känna på henne så mycket i voltning som jag hade hoppats på.
 
Tog spets från starten, men sedan tyckte inte Big M att det var ett skit roligt, innan var jag orolig för om jag skulle kunna hålla henne i 1.30 tempo, men jag fick sitta och driva istället, framförallt på bortre långsidan där det stod som mest vatten, där trängde hon ut ett halvspår och riktigt stod emot, ryckte huvan redan efter första varvet utan reaktion.
Mot slutet när den andra ryttaren gick ut utvändigt taggade hon till och blev sig själv igen, inte en chans att den
hästen skulle få gå förbi henne, då kändes hon riktigt fin, så det var roligt att hon avslutade bra
Testade speedcobs på henne idag, jag gillar egentligen inte dem skydden men eftersom hon slår på sig där hon gör ville jag iaf testa, och dom fungerade jättebra! Inte en skråma på något av benen, så nu är jag i valet och kvalet om jag ska införskaffa mig ett par sådana eller om jag först ska testa med boots + gamascher, men boots tycker jag är jobbiga och dessa täcker ju området hon slår på sig mycket bättre.
 
 

Kommentarer
Postat av: marinasmonte.blogg.se

Jag har sådana till Sherdil och tycker dem funkar jättebra! han slår dock på sig på ena benet ibland iaf så han brukar ha klisterbandage under där.

2013-04-24 @ 22:20:27
URL: http://marinasmonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback