Shopping

Storm ute idag - vad gör man då? - Jo, man shoppar!!
 
Idag är det full storm här, höll på att blåsa iväg när jag gick från bussen till stallet, i stan blåste det inte riktigt så mycket och jag var trött i huvudet och behövde en liten promenad, så ringde inte om skjuts från busshållsplatsen, hade jag vetat att det blåste så mycket hade jag ringt om skjuts.
 
Var mycket att mocka idag, blåste mycket igår med, så då fanns ingen ström i stallet, och eftersom jag hade varit inne på travet blev klockan rätt mycket innan jag mockade, vilket betydde att jag inte såg så mycket när jag skulle mocka i ett stall utan ström, det jag missade i mörkret igår fick jag istället mocka upp idag.
 
 
Big M skulle ha sänkt huvudet lite så öronen kom med ;) det gick iaf bra på travet igår, hon var lydig och fin, sist jag var inne och körde låg hon på en hel del, då var jag ensam, igår hade jag sällskap och hon var lydig och fin, sprang i det tempot jag ville och var fullt reglerbar, kastade en hel del med huvudet bara, tror hon var förbannad på checkremmen.
 
Idag har ingen häst gått, istället har jag shoppat lite smågrejor till Big M, det är ju trots allt hennes pengar egentligen ;)
 
Bland annat en sådan här Stübbenborste som jag suktat efter länge
 
 
 
Sådana här microfiber putshandskar har ju blivit väldigt populära i stallen nu, så jag köpte en sådan till Big M och hoppas hon kommer glänsa som bara den ute på tävlingarna ;) blev en royalblå såklart, den finns inte med på bilden.
 
 
Blev även lite annat smått och gått som går åt i stallet som arnicagel och putsmedel med mera.
 
Imorgon ska jag försöka skruva ur brodden, hoppas dem inte har fastnat totalt!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: tantenochjag.blogg.se

Tänk om min häst också kunde fixa sina egna shoppingpengar! Däremot finns det en chans att jag tjänar in hela hästen när jag säljer sadeln som ingick, haha

2013-04-18 @ 21:26:52
URL: http://tantenochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback