Söndagstur

Jag och Håkan har varit ute en liten sväng.
 
Big M fick gå under sadel idag, det var ett tagsedan jag red henne nu så det var roligt :) det tror jag hon tyckte också. Big M har praktiskt lärt mig vad en irländsk martingal är bra till.
När vi står och väntar på Håkan och Fraktura som ska ha på vagnen så brukar hon stå och kasta med huvudet så tyglarna nästan åker över öronen på henne.
Tur att hon inte gör så när man rider, för jag tycker det verkar väldigt opraktiskt i andra fall att rida med irländsk martingal, man kan ju inte ta ledande tygeltag, det är ju mest galoppörer som bara går rakt fram som har det, men har även sett montéhästar med det, måste vara jobbigt i voltningen om hästen skulle börja trassla.
 
 
Turen gick bra, en lugn tur med mycket skritt och lite jogg, så himla härligt nu med mjuka vägar och lite varmare väder. På Tisdag ska det tydligen bli solsken och 18 grader varm, det ser jag fram emot!
 
 

Kommentarer
Postat av: marinasmonte.blogg.se

Sån martingal hade vi ett gäng hästar på jobbet som skulle behövt, sånna som älskar att slänga tyglarna på fel sida, ibland även tömmarna haha..
Lycka till imorgon!!!!!!

2013-04-15 @ 15:09:30
URL: http://marinasmonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback