Stallet hela dagen

Big M har tagit flytten ganska bra

Hon är mer vaken än vanligt och spanar in allting, det är ju naturligt när dom har flyttat till nytt ställe. Hon hade svårt att stå stilla i stallgången när jag gjorde iordning henne, fast det har hon ibland när hon inte gått på ett par dagar, blev väl bara lite extra idag nu när hon inte vant sig vid miljön än.
Dom snygga pojkarna på gården är hon väldigt intresserad av ;)

Var ute och red första ridturen ute vid nya stallet idag, fick sällskap av Sandra och Mimmi på en mysig liten tur först, men när vi skulle börja trava var Sandras ponny halt så vi vände och red hem igen. Istället tog Mimmi och jag ett par varv på travbanan, hon red ett halvblod som heter Tiger som hon galopperade med och jag travade bredvid med Big M. Dom tyckte att det var jättekul.

 
 
Dom som äger stallet är jättesnälla, jag blev bjuden på lunch och åt tillsammans med dem. Det var roligt och trevligt, och maten var jättegod.
 
Efter att ha mockat och gjort iordning allt tog jag in Alladin och borstade honom, han gillar att bli ompysslad. Provade också lite täcken som jag har haft liggandes, 2 av dem passade, 1 var alldeles för stort.
 
 
Visst passar han i lila ;)
Big M gillar Alladin, hon gnäggade efter honom både när jag tog in honom och släppte ut honom.
 
 
Mina älklingar <3
 

Kommentarer
Postat av: Jenny ryman

Härligt med bra träningsvägar :) svar: ja den kanske är kortare :) men jag får trycka ner den! Haha... Men nu tänker jag aldrig mer packa upp mina montegrejer för nu är ja trött på att få galopp :)

2013-04-28 @ 20:51:03
Postat av: marinasmonte.blogg.se

trodde ni lånat ut alladin? han var väl inte så gammal? ska du tävla den o sälja nu lr ska du ha kvar honom? =)

2013-04-28 @ 21:43:48
URL: http://marinasmonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback