Lopp i förrgår

Äntligen debut på tävlingsbanan efter ett uppehåll på 14 månader 
 
I tisdags debuterade Lasse i ett lärlingslopp på Axevalla efter ett uppehåll på 14 månader. Jag förvärmde honom för sadel på skogsslingan. Där var han förvånansvärt lugn. Sedan in och byta till sele och sulky så Kennet Glaas som skulle köra kunde värma honom på stora banan. Han tyckte att Lasse kändes mjuk och fin, men blev hetare för varje varv, så Kennet gick in med honom innan han taggade till för mycket. 
 
Lasse hamnade som 4:e invändigt från start, första 500 öppnades på långsamma 1.23,4 och varvet gick på 1.19, 2, så det blev en rejäl tempoväxling. Mot slutet blev Lasse lite trött och slutade som först utan pengar på tiden 1.18,7. 
 
 
 
Jag är nöjd med honom ändå, nu har han fått ett lopp i kroppen och vi siktar vidare mot nya lopp. Lasse själv var så nöjd efteråt så han verkade tro att han vunnit ;) riktigt roligt att  se hur stolt han var över sig själv. Han verkade riktigt lycklig över att äntligen fått tävla. 
 
 
Gäsp gäsp, man blir sömnig efter en tävlingsdag
 
Dock har han nu endast 20p, så nu blir det inte lätt o komma med, får väl anmäla till fler lärlingslopp då detta lopp inte ens var fullt. Eller kolla efter breddlopp. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Katarina

Åh vad roligt för er! Fattar ingenting om trav men är ni glada så är jag glad ;)

Svar: Ha ha låter bra ;)
montebloggen.se

2014-11-10 @ 16:04:55
URL: http://saganomensaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback